Pinnekjött & en solig morgon!

En härlig måndagsmorgon att vakna till, solen skiner och himlen är blå. Fick till och med ligga och dra mig till 8 snåret innan jag gick upp. Liam var vaken och Noel gick jag in och väckte, svårt annars att få Noel i säng i kväll.

Frukosten avklarad och nu är det bara resten av dagen att ta sig igenom. Har lite att fixa innan dagens arbete på jobbet. Ska anmäla mig till en kurs nere på stan och sen tror jag nog inte det var så mycket mera att göra innan… Inte mer en de vanliga sakerna som att lämna av de små till förskolan och så men det går mer på rutin nu för tiden.

Har nu börjar förbereda för Noel kalas som närmare sig fortare än vad jag hade tänkt. Vet inte vart dagarna rinner i väg men om det går i den här farten så har vi kommit till sommaren snart igen och då är det semestern ;-). Vi ska snart börja re i hur vi vill jobba över helgerna vid jul på jobbet, känns konstigt det finns inte en gnutta till snö eller vinter i den här härliga soliga värmen vi fått och så är ända vintern precis bakom hörnet.

Har inte funderat ut än hur jag kan tänka mig att jobba över julen. Vill nog gärna vara ledig för i år är vi bortbjudna och det kan ju vara skönt att få vara med familjen då de är och har det gott. Men jag kan jobba nyår i stället det rör mig inte så mycket. Thomas har ju alltid sin inventering den 1 januari som alltid så vi åker ju ingenstans. Få se om jag får igenom min ledighet över jul i år med…

Ska bli spännande att se hur en Norsk Jul firas och vad som står på bordet för de har inte alls samma mat som vi. Lite kanske men inte så traditionells som vi har. De har typ pinnekjött och kål i dess olika former. Alltid kul att testa något nytt!! Thomas blev jätte glad när vi vart bjudna och han tackade ja innan jag han öppna munnen fast jag blev glad och hade också tänkt säga ja.

Nu ska jag se om jag finner lite kläder för mig, Liam och Noel. Svårt att veta hur varmt det ska bli och hur kallt det blir för mig i kväll. Igår vart jag totalt genom varm efter att traskat runt i stan i solen med långärmat och jacka…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.