Pinsamt värre…

 

Har nu skrattat mig till tårar, ja inte bara jag utan även Thomas som sitter bredvid mig och gör så jag skrattar. Thomas hittade en sida på nätet nu innan han skulle lägga sig där folk har skrivit in pinsamma SMS de skickat fel och det må jag säga att det var pinsamma en del.
 Mina tårar rann när en pappa berättade att han skulle skiva ett SMS till sin son att han inte fick stöka eller böka ner storarummet för att de skulle ha gäster på kvällen. Men SMS löd icke så utan det blev en annan stavning med T9 och då blev det till sonen: Du får inte runka i storarummet för vi ska ha gäster där i kväll. Sonen svarade VA??? Pappans förklarning var att han fått telefonen av sonen som måste ha lagt in ordet runka. Men kul var det fanns massor av annat skoj.
Eller om tjejen som skulle skicka ett mess till sin pojkvän och skickade det till sin hyresvärd: kom hit så ska du få se mig i raffset och få dig en riktig åktur… Hyresvärde: Ja, det kan jag väl göra men Du får inte hyressänkning för det…
Så mina skratt blandas även lite av sorg för nu snöar det igen och det mycket. Sen nitton tiden i kväll har det kommit massor av snö och det finns inte ett slut på det, det bara snöar och snöar hela tiden. Har inte lust med mer snö, min ork börja ta slut, min kropp börja ge vika och mitt humör är borta… vart tusan har solen tagit vägen och får vi någon vår i år??!?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.