Pirayor

 

Då har jag åter igen insett hur jävla duktig jag är!
Det är inte ofta man kan slå sig på bröstet och säga till sig, ja Du Marika fan va Du är bra samtidigt som man tittar sig i spegeln.
Idag kan jag det för åren som varit. Och hur vet jag det?! Jo, genom att titta på kanal 1 och programmet ”Ung och bortskämd” för det var fasen inte jag vid den åldern.
Jag fick lära mig att tvätta, städa och laga mat väldigt tidigt, vilket jag idag och tidigare år haft bra nytta av. Det kanske inte alltid var så kul allt det där med hemmet men i och med att jag flyttade till egen lägenhet vid 17-års åldern så vart det vara att lära sig.
Dessa värdelösa ungdomar tycker jag väldigt mycket synd om då de har haft föräldrar som har sopat banan, inte ett litet dammkorn har legat framför deras fötter, stackarna. Det kommer bli svårt den dagen inte mamma eller pappa finns mer och det kommer bli synd om den sambon som de kanske får en gång i framtiden. Fast i och för sig så kanske de inte hittar någon partner för så lata som de är lär de väl inte ens höja ögonen och hitta någon som duger.
Mm, tur att det finns lite underhållning så man stärker ens eget självförtroende och att man inser idag när man är lite äldre att det kanske inte var så dumt att lära sig den hårda vägen. Nu tror jag inte Liam och Noel kommer behöva från min sida få det lika lärorikt som jag hade det hemma men en sak som är säker, det kommer inte vara som de latmaskarna på tv inte!
Japp, då kan vi vända blad som de sa och gå vidare…
Jag blir upprörd, eller jag var det tidigare idag då jag läste att någon förmodligen hade tuttat på Vapenvallen, varför i hela friden är det någon/några som vill förstöra för idrotten och ungdomarna som kan vara där??
Hur är dessa funtade, eller är de funtade överhuvudtaget??  Troligt vis inte, hoppas verkligen de får fast de eller den personen och skicka den till en liten sjö med pirayor… Pirayor är också hungriga!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.