Pirr i magen…

 

Med lite pirr i magen över min resa som går av stapeln i morgon kom jag upp ur sängen idag. Trött som bara den fast när jag började fundera över vad som komma skall så var det inte så svårt och den fick jag ju stor hjälp av Liam och Noel som ockuperade hela mig med glada kramar och pussar. När barn ger glada krama och pussar blir de lätt hungriga så det var även frukost som skulle fram på borde för att göra de ännu nöjdare.
Frulle avklarad och två tvättar avklarat, barn ute på gården nu och jag med en kopp kaffe och lite funderingar över min packning. Det är ju så sablars svårt att veta vad man ska ha med sig och hur många av varje för när man väl är på plats så kan man ju inte hämta det man inte tog med sig. Men jag kommer säkert fram till något vettigt bara jag får gå och grunna lite till och packa om.
Nu till aftonbladet.se för att se vad som händer där ute…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.