Planerar in en lite mini tripp!

Nu ska Thomas och jag planera in en liten mini tripp upp till Stockholm med de små. Vi ska bo på hotell och gå på gröna lund hela familjen. Det ser jag fram mot att göra nu innan semestern i och med att vi har sen semester.

Så billigt och bra, 790 riksdaler för hela familjen med hotell och inträde till grönan. Det kan ju inte bli bättre, så vi ska packa in oss i bilen när vi har hittat ett datum när vi är lediga båda två, hoppas att vi ska få ihop ett…

I värsta fall får jag väl ansöka om en liten mini semester, pratade ändå med chefen som uppmanade mig att ta mer semester i år för att jag har 40 sparade att ta ut. Skönt men när tusan ska man få inte det så det passar verksamheten.

Den där Outi gör mig galen, nu har jag testat på att spela WOW och det är ju beroendeframkallande. Har sett när Krillan spelat någon gång men förstod då inte tjusningen i det och nu har jag testat i en timme och det är ju skit kul men så svårt. De vill ju bara slå ner mig de små svinen. Tur att det bara är 10 dagar som man får testa på för annars så skulle väl jag bli sittande här…

Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.