Plingplong!

Plingplong på dörren och tänk var ett plingplong på dörren kan göra en glad. Det är alltid kul när det plingplongar och speciellt när man mins anar det…

…det var just vad som hände för mig innan nämligen och överraskningen som väntade mig vid dörren gjorde mig än mer glad än att det bara plingplongar.

Luchen avdukad och disken färdig, tvätt i maskinen och barn som vill pratar om ditt och datt kan göra en lite matt när man inte är helt 100. Men så ringde det på dörren och Liam, Noel, Jag och Stella sprang dit i ett lopp för alla var nyfikna och alla ville komma först.

Öppnade dörren och det var fru Hordnes från 4e våningen som stod utanför och ville lämna en bukett blommor till mig, och inte vilka blommor som helst utan tulpaner. Hon ville tacka för all hjälp hon får från mig, ja inte bara mig utan Thomas som fixade hennes kyl häromdagen.

Tänk vad lite kan göra en så glad och tänk vad lite det behövs för att göra någon glad. Så jag klappade fru Hordnes på kinden och talade om hur glad hon gjorde mig och att vi alltid finns när det behövs och det är bara att ringa på dörren…

Åhh, så glad jag är nu!!!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.