Planering, plantering…

 

Lite fin lir inför hemresan…
 
Idag ska vi åka tillbaks hem till kära Ekhagen, det ska åter igen bli skönt att komma ehm en stund. Att landa lite innan nästa evenemang ska ske.
 
Nu är det lite kalas och en konfirmation som vi ska lägga fokus på, därefter kommer vardagen på oss snabbare än blixten. Ja för Thomas del kommer den redan på måndag, då har fyra härliga veckor ihop gått till ända. Fyra veckor som känt som bara några dagar när jag blickat tillbaks.
 
Nu ska jag göra lite finlir här på torpet innan vi far hem. Jag ska plantera lite plantor som ska gro här under åren och som vi förhoppningsvis kan njuta av i framtiden. Det är lite smultron och jordgubbsplantor som jag fick av Malin innan min semester började. Sen har jag fått tre små underbara rosen buskar av svärmor och svärfar som jag ska sätta ner i jorden. Har jag tur kommer de att överleva den hårda vintern och blomma igen nästa år.
 
Sen ska jag städa undan lite på gården så det ser fint ut tills nästa gång vi kommer ner. Här inne gjorde jag igår kväll och nu är det bara packa ner och disken som är kvar att göra. Men vi ska ju inte åka än så det får vänta en stund. Thomas och barnen ska gå och vitja kräftburarna som vi la i igår. Undra om det har gett något i natt eller om de små rackarna är mätta än???
 
Idag lyser solen men den har inte hunnit torka bort allt dagg i gräset än. Det öste ju ordentligt här igår så det är ju inte brist på vatten precis.
 
Nu ut till friheten igen…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.