Pojken med guldbyxor!

Ääääntligen frredag i morgon, alltså bara en dag kvar att jobba innan jag tar helg. Det blir ett roligt veckoslut för mammarika med familj.

fredag

Efter att jag har varit i gruvan hela dagen samt Liam och Noel i skolan kommer Thomas möta upp dem för att ta bussen ner till staden och där möta upp mig.

chili thaiDå ska vi gå raka vägen till Chili Thai för att avnjuta tidig middag, eller om man kallar det sen lunch. Men fredagen tar faktiskt inte slut där heller efter vad jag förmodar kommer bli matkoma.

Nej, vi traskar vidare rakt över gatan och en bit upp till Jönköpings Filmstad och sätter oss bekvämt i de röda stolarna och inväntar ”Pojken med guldbyxorna”. Ska bli kul att se en film som jag växte upp med på tv, serien om pojken med gulbyxorna tillhör ju min generation. NOSTALGI på hög nivå.

lanEfter detta kommer förmodligen jag vara totalt slut, så då passade det bra att åka hem för att sedan ta helg på riktigt för min del. Maken kommer dock lämna oss och dra ner till paradiset och skotta in grus till storarummet. Tar nog hela helgen där, då det är massor av grus att lasta in. Efter det kommer det dock bli lite avlastning för min hårt arbetande make, då vi valt att ta dit en betongbil som fyller upp golvet.

pojkenLiam och Noel kommer efter lång förhandling med mig och Thomas få sitta och spela på datorn ända tills de själva vill lägga sig för att sova. Så som de har tjatat att få ha ett eget litet ”LAN” här hemma med sig själva. Noel har beställt att ha en egen coca-cola samt chips. Jag får inte komma och säga till de att de ska lägga sig, utan de ska gör det på eget bevåg. Liam har inte kommit med någon inköpslista än på vad han vill ha till sitt ”LAN” att smaska på.

Jag tror ju nu faktiskt inte att de kommer vara vaken så länge som de själva tror att de kommer orka. Noel sa att han skulle lägga sig framåt fyra-fem på morgonen och att jag skulle väcka han sen rätt så tidigt på lördagen så att han kan komma i säng tidigt på lördagskvällen för att sedan orka gå på simkalaset han är bjuden till på söndagen. Jag tror han har hört hur andra ungdomar gör när de har lanat för att komma till säng och vända tillbaks på dygnet. De är allt roliga…

pussLiam, han kommer säkerligen inte hålla sig vaken till midnatt ens, han är den som behöver lägga sig då han inte knappt orkar hålla upp ögonlocken när han är trött. Men jag har sagt till dem att när tiden är inne för mammarika att krypa till kojs kommer jag att lägga mig och de får då sjä

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.