”pop pop i topp topp”

Hallå på Er alla glada fredagsälskande vänner! Visst är det underbart att det är fredag, en fredag utan regn (i alla fall här på gräddhyllan). Idag är det sista veckodagen på höstlovet, vilket är lite sorgligt för jag har haft det hur skönt som helst här hemma med familjen.

cookieVeckan har inte direkt innehållit en massa måsten, utan tagit dagarna lite som de kommit. Varit och tränat med Frida en kväll, skönt men jobbigt. Varit i skogen och plockat svamp, superskoj men även det en aningens jobbigt, då terrängen är ojämn, blöt, nedfällda träd och andra hinder som finns i svampskogen. Men jag kom hem ned några hundbajspåsar som var fyllda med trattkantareller.

rosa-dammsugareEn kväll har jag även haft kafferep här hemma. Det vart fullt hus, Annette, Eva, Catharina, Katarina, Kamilla, Ida, Outi, Siv, Carina och jag… Tror inte jag glömt någon där?! I alla fall fanns det något för alla att stoppa i magen då det var kafferep och alla skulle ha med sig en egen kaka och bjuda på… Sockerbomb allabama!! Så den där kvällen på gymmet med Frida, den vart mer än behövlig efter kafferepet…

musikIdag är det i alla fall fredag som Ni redan säkert listat ut efter som jag började med ”fredagsälskande vänner” och denna fredag är det AW som gäller för mig och maken, samt en himla andra massa goa vänner och bekanta. Det är inte bara en vanlig AW utan det är 80-tals AW på schemat. Ska bli spännande att resa tillbaks några år i tiden samtidigt som jag delar stunden med mina finaste… Ja, nu är det ju inte direkt så att vi ska klä oss i puff och ruff, utan det är musiken vi vandrar tillbaks i tiden.

Men innan allt detta blir det till att ta några koppar kaffe, tvätta, rasta hundar och annat som ska göras!

Så ”pop pop i topp topp” på Er!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.