Potatis VS smörgåstårta & små äckliga flugor att tass med…

Nu har det nog regnat över för idag, jag hoppas det i alla fall. För innan i morse så blåste det och regnade jätte mycket. Nu har jag hopp om dagen för solen börjar titta fram och jag kan nog snart gå och släcka lite lampor här hemma.

Onsdag och är trött idag, huvudet är väl lite så där med men jag har även hopp om att jag ska må bättre framåt dagen. Vad jag ska testa är en kopp kaffe och lite vila annars så får jag väl gå på alvedonen och i sista läget somna och vakna till en ny dag med nytt hopp…

Ska snart ta på barnen alla kläder som håller regnet utanför så de kan gå ut och roa sig en stund. Liam väckte jag vid nio idag, han var trött idag. Men det jag tror att det är hans hosta som har spökat lite i natt så att han inta har sovit så bra. Måtte det nu inte bli någon sjukdom tills jag ska börja jobba på måndag. Vore inte kul att börja efter 6 och ½ vecka med att ta vård av barn…

Funderar över varför det fortfarande finns så mycket små flugor kvar?? Nu är det inte varmt, inte så varmt som det var för några veckor sen. Jag har inte gamla sopor och jag har inte matrester som står och lockar men ända kommer de små äcklen och flyger runt i köket. Jag spolar och gör rent i vasken varje dag flera gånger så det kan omöjligt finnas något där som lockar. Därför undrar jag vart de små kommer i från och varför de har valt att bo hos mig?

Har tittat i Ikea katalogen och det finns lite blandad komfort som jag önskar mig till oss. Behöver göra något i hallen så att vi får undan lite skor som används. Jag gillar inte att ha allt framme och har vi 8 fötter i hemmet spå blir det lite skor att ta hand om. För varje person hr minst två par skor som vi byts av mellan sen till det tillkommer då gummi och MC stövlar som tar mycket plats.

Så nu har jag sett ut sko skåp att sätta upp p väggen men jag vet inte än vart vi kan sätta upp de så att de inte tar plats och är i vägen än. Det är det som jag går och funderar över. Thomas är helt inne på min linje men han är också osäker vart vi ska sätta upp dem. Ja, jag har kommit fram till att vi skulle behöva två skåp då skulle tolv par skor försvinna och mer plats i garderober till annat nödvändigt.

Idag tog Thomas med sig smörgåstårta till lunch, en riktig lyxig lunch. Själv har jag inte en aning om vad jag ska hitta på till oss tre som är kvar här på Ekhagen? Kanske något med potatis för det har jag gott om… Jag får väl suga på det en stund vi hr ju nyss smällt frukosten.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.