Potatisen kokar…

 

Skallebank, skallebank, skallebank, familjen skallebank…
Idag vaknade Thomas med en lätt skallebank, sen efter tennisen började Liam att klaga på lite skallebank och efter att jag shoppat loss så fick jag skallebank, vart ska den här dagen sluta?!?!
Vaknade lagom tidigt och lagom sent, en bra tid helt enkelt. En gemensam frulle i lugn och ro med familjen för att sedan dra vidare till tennisen. Thomas och Liam släppte av mig och Noel och drog vidare för att köpa en cykel till Noel i födelsedagspresent.
Sen när de var klara kom de och hämtade upp oss och så åkte vi till A6 där jag mammarika blev avsläppt för att köpa träningskläder och skor till med samt ett par nya arbetskor så jag kan gå skönt när jag jobbar. Så nu har jag en ny uppsättning av träningskläder och tid bokad hos sjukgymnasten som ska försöka att få lite bukt på min eländiga värk och inte det mammarika kanske får upp sitt flås som hon en gång i tiden faktiskt hade…
Ja, sen då ett par nya dojor att ha på jobbet och nu testade jag något nytt märke jag inte ens kommer ihåg, det vart inte favvo Salomon som jag trodde det skulle bli fast dessa som jag köpte hade ju Gore-tex som jag absolut måste ha.
Thomas och barnen åkte till Willy Wonka’s fabrik för att inhandla lite provianter, dels tills kalaset i morgon och sen behöver vi ju lite lördagsmat för att inte hungra ihjäl. Så nu står potatisen på spisen, köttet är uppskärt och såsen ska jag snart börja med.
Liam och Noel fick under tiden maten bli klar äntligen spela sina dataspel som de har längtat en hel vecka efter. Men som sagt, den som väntar på något skoj har oftast tråkigt innan…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.