Presentablet!

 

WTF
Ja, vart fasen har dessa 43 dagar tagit vägen?? Tittar i almanackan och jag fattar inte ett dugg. Nej, det beror inte på att jag är blondin… Så vart tog de vägen?
Kul har jag haft, näst inte till hela tiden. Det fanns kanske några mikrosekunder då det inte var så kul men de har jag glömt och det man har glömt eller inte mins har inte hänt har jag lärt mig genom åren. Jag är en klok blond mammarika som bara undrar varför tiden rinner iväg när man har kul?
I morgon är det söndag och den söndagen kommer gå åt till att bearbeta min trötta semesterhjärna till att komma igång och sätta fart på de där grå cellerna. Gruvan kommer kräva full koncentration har jag en känsla av. Inte bara det, jag mammarika måste se till så Liam och Noel får en lite väska med diverse kläder och annat som kommer behövas då de ska vara på förskolan igen.
Idag har jag tagit hand om hemmet, så nu ser det rätt så presentabelt ut och jag kan nog bjuda in både kungar och presidenter. Den 2 gånger 1 meter stora tvätthögen är borta. De 348st råtturslingar som gömt sig i gräddhyllans vrår är eliminerade. Disken och allt skräp är utrotat så när jag går här i mitt skinande palats och ser mig själv i spegelbilden då allt är skinande rent är jag nöjd…
Thomas lagade en kanongod middag, en riktig lördagsmiddag som vi avnjöt ihop efter att ha hämtat hem Liam och Noel från Knivshult. Det var lite tomt att vakna utan dem och jag tror jag saknade att bli väckt av en go varm kram… Det var ju skallebank i stället och det är inte ett skit kul att bli väckt av, så därför föredrar jag att barnen väcker mig i stället.
Sen skulle vi gå en lång, lång promenad med lilla monstret Stella men vi tog vägen förbi Katta och Peter för att se hur det går med deras staketbygge. Det gick ju riktigt bra, lite snett och det vart ännu bättre. Vi blev i alla fall kvar någon timme och slog dank där till tidiga kvällen. Det vart lagom att gå hem den korta vägen för att gnugga barnen rena, lite kvällsmat och bums i säng. Tror jag har fått till rutinerna för att få de i säng tills måndag då de ska upp tidigare än tidigast. 43 dagars ledighet har gjort oss både kvällspigga och morgontrötta, inte bra, inte bra…
Nu är klockan efter 22 och jag har slöat lite i soffan. Dags att ta på sig för det känns ju som häst ute och ut ska jag för Stella vill nog pudra näsan under en liten promenad och jag har nog svårt för att motivera Thomas att göra denna runda så det får väl bli mammarika igen… Älskar det!!!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.