Puckot & Tip Topparen…

 

Det närmar sig, snart far vi iväg ner till Danmark för att tillbringa några dagar där. Håller på att förbereda lite inför trippen, skönt med att göra lite lättare mat så slipper man stå där på sin sista semester vid spisen.
Idag skiner solen och det gillar jag, det är ju ända högsommar om jag inte mins fel. Fast jag börja tvivla på att det är det längre då man får bulta på sig både det ena och det andra för att inte frysa.
Igår var jag i gruvan hela kvällen och den flöt på och innan jag knappt hade börjat var klockan redan 21 och jag kunde få släppa allt och åka hem igen.
 Bestämde en helig lite date med Marie på stan kl 21 vid Ica Maxi för jag var tvungen att handla hem lite mat. Då överraskade Marie på stan mig med en ”Tip Top” glass, så gott och vilken nostalgitripp… Marie på stan tog sig en liten nostalgitripp från 80-talet med att köpa en ”Puck”.

Där stod vi på Maxiparkeringen och tittade på folk som kom och gick, alla verkade så jäktade men inte vi inte, vi stod där och slickade i oss vår glass medans klockan tickade på. Någon i en fin gammal bil fick panikstanna då däcken rök, eller om det var motorn det får jag aldrig veta då våra glassar tog slut och det var dags att åka hem och för Marie på stan åka vidare in i gruvan.
Nu, nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och drömma mig bort eller om jag ska skynda på vet jag inte än då jag känner mig lite jäktad?!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.