Pudrat näsan hela natten…

Snart är veckan slut och det är åter en ny vecka att ta sig igenom med en massa saker som har lovats att göra och saker som jag måste göra.

Men innan veckan är slut ska jag arbeta idag, gå på utbildning hela dagen i morgon och på söndag ett kalas. Jamie fyller ju 6 år och det är barnens kusin. Men på söndag eftermiddag så har hela familjen Jonsson inget inbokat så vi får väl passa på att bara vara lite då innan nya veckan sätter fart med en massa aktiviteter.

>Undra vad som hände i natt jag har sprungit och pudrat näsan flera gånger och jag tog mig bara en kopp te på kvällen. Kändes som om jag druckit ett helt hav ju och allt ville ut i flera omgångar. Men, men jag fick ju en fin näsa av allt pudrande ;-)

Har drömt om Buzz i natt och det var ju lite komiskt för det sista Ida sa innan hon lämnade gräddhyllan var att nu kommer jag väl drömma om Buzz hela natten… Så visade sig att det var jag som gjort det, fast vem vet det kanske Ida gjorde med?!?! Hur eller hur så är det ett jätte skoj spel som passar alla för någon kan alltid något svar och någon får allt en paj på sig eller en bomb som smäller och det är alltid vinnaren som slipper trilla ner í det röda hålet. Det gäller att tänka fort och buzza…

Ska se om min kära vän nere på Stan är vaken snart och se hur det är med henne… Hoppas att Marie inte har allt för ont utan kan ta sig ur och i sängen utan problem. Ska titta till Marie innan mitt arbetspass och lämna in lite pannkakor som hon kan mumsa p när hon är hungrig eller bara sugen.

Men nu ska jag ta tag i vårt här hemma, barnen ska få lite frukost och sängarna ska bäddas, kläder ska tas fram och sen en liten promenad till förskolan…

Ditt leende är ditt hjärtats bidrag, vad vänligt leende bär du på idag?

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.