Pulka & bihålen…

 

En natt och en dag med lite smärta i mina små bihålor det är vad jag har haft. Men till läkaren jag fick en tid och till läkaren jag for och mycket riktigt så hade jag bihåleinflammation (rinosinuit, sinuit) men har nu fått lite antibiotika.  Är fortfarande trött och har säkert fortfarande lite feber men det är inte något jag hinner gå och känna efter och har inte heller gjort idag.
Morgonen kom som sagt var tidigt och jag ringde till vårdcentralen och fick en tid redan efter 20 minuter. Så snabbt in och borsta lite tänder och mer han jag inte utan fick åka med lite sov rufs i huvudet. Hemma efter doktorn och satte mig ner med Thomas en stund och fick oväntad ork från ovan för vi fick ett ryck och åkte till Ikea för att inhandla en bokhylla till Liam.
Där hittade vi vad vi sökte på Ikea och hem igen med en full lastad bil… Ja, Thomas kom på att han skulle köpa en massa saker till föreningens nya övernattnings lägenhet som är nybygd så det blev ett helt kök nästan utöver det vi skulle ha.
Hemma lagom till kvart över elva då mina små ska hem igen från förskolan. Medans Thomas hämtade de satte jag igång med lunchen och plockade upp de varor som var inköpta idag. Liam, Noel och Thomas satte sig genast ner med att bygga ihop bokhyllan och jag fortsatte med maten. Maten var klar lagom till bokhyllan stod på plats och det blev så fint.
Efter detta var tiden inne för att Thomas skulle åka till arbetet för att fördriva tiden ända till sent i kväll. Barnen och jag tog på oss massor av kläder för att sedan gå ut till backen och åka pulka. Efter en timme kom Katta och barnen och gjorde oss sällskap, tiden gick fort och vi började bli lite kalla.
Katta bjöd in oss på lite fika och det ville ju gärna barnen ha för Liam och Pascal hade inte lekt klart. Jag tror klockan var efter tre när vi väl kom in och det hade redan börjat bli lite mörkt. Pascal och Liam ville fortfarande leka lite ute så de fick vara på gården medans vi andra gick in i värmen. Noel, den lille inne mysa killen blev överlycklig för att äntligen få komma in.
Sen var det dags att bege sig hem för att börja med sista målet med mat. Högst på önskelistan från Liam var tomtegört så jag satte igång och kokade lite åt mina små söta, blöta trötta barn.
Nu ligger de i sängen och Liam somnade efter tre röda sekunder men Noel håller fortfarande på att fixa och trixa innan han kan komma till ro. Själv är jag trött och känner mig fortfarande så matt så det blir väl soffan snart för min del. Men i morgon är ju en ny dag och då hoppas jag åter igen på att det ska sluta göra ont i mina små bihålor… men det är en ny historia och inte vet jag vad som komma skall och lika bra är det…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.