”Bodyscrub”

 

Vaknade av blåst och regn idag, tidigt idag… Ja, jag till och med vaknade innan Thomas skulle gå upp för att åka till jobbet. Men bara för att jag vaknade betyder det inte att jag gick upp, nej jag låg och drog mig till halv åtta och njöt av hur skönt det är att ligga i sängen när det regna ute.
 
Tog ett beslut när jag låg där och hade det skönt under täcket, ett lätt beslut. Jag beslöt mig för att barnen skulle få stanna hemma från förskolan och vara med mig hela dagen. Tyckte att även de behövde få en sovmorgon den här veckan. Så Liam har inte vaknat än och Noel kom för bara en liten stund sen och kramades.
 
Idag ska jag ta med mig mina små liv efter att vi vaknat till och käkat lite frulle till Ikea för att inhandla en ny bäddmadrass hade jag tänkt. Så ska jag ta med mig vår till torpet, sen ska jag även köpa lite nya täcken och kuddar ner dit så att allt blir nytt och fräscht. Men idag är det ju en typisk Ikea dag, regn och blåst så det passar ju bra.
 
Igår berättade Thomas för mig att han ska göra en Bodyscrub på spaet i kväll, det ser jag fram mot att höra vad han tyckte om när han kommer hem. Hehe, jag hr ju själv gjort en och det var en upplevelse för sig själv!
Skrev om det i en tidigare blogg och då berättade jag det här:
Marie gav mig en ”Bodyscrub” för Ni som Ej har gjort det så är det en salva med massa småstenar i som någon drar över hela kroppen och då menar jag HELA kroppen. Allt gick bra tills hon kom till rumpan… För hur tusan ska jag veta en oerfaren bodyscrubbare hur man gör när någon skrubbar skinkorna?!?! Ska man spänna de så att de hårdna eller bara ligga kvar och njuta (svårt att njuta för det river fa…). Jag försökte göra det sistnämnda, NJUTA. Har Ni inte sett gung innan så skulle Ni se det då. Har aldrig förr utsatt mina skinkor för denna påfrestning som nu, hela kroppen kom i gung och skinkorna med den… Man blev varse om att man faktiskt hade något där bak om man säger så! Testa och avgör själv
Så det ska bli intressant vad min kära make tycket om det och om han vill göra om det sen… Ja, jag kan tänka mig det igen nu när jag har lite erfarenhet av det. Då kan jag kanske njuta mer av stunden och inte oro mig så över skinkorna som gungar som värsta sjöovädret…
Måste säga att det är en otroligt stor och fin skärm jag fick av Thomas, ja han köpte även en till sig så de är lika dana. Det ser så fint ut för Thomas passade på att städa upp på skrivbordet så allt är så rent och fint. Jag har inte riktigt vant mig än vid att skärmen är så stor men det för jag nog med tiden. Nu kan jag gott och väl få plats med två sidor uppe p skärmen utan att det blir för smått. Coolt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.