”COOKOOTHAMA”

Kan inte fatta att man kan vara så här trött av att bara vara ledig. Jag är totalt slut och undrar var min ork har försvunnit?!?! Jag och Thomas har delat på en flaska gott rött och det gjorde ju inte mig piggelinare precis. Kan rekommendera vinet starkt för det var gott och har mycket smak men inte allt för mycket… ”COOKOOTHAMA”

Jag har inte ens orkat packa upp alla barnens julklappar än, de ligger så fint i kassarna som jag packade ner dem i. Liam och Noel har varit framme och plockat upp en del och det är jag glad för då slipper ju jag stå med de.
Liam hade lite svårt att komma till ro efter sprutan i armen men det tystande efter en liten stund. Noel var det värre med och jag fattar inte hur han orka hålla på så på kvällen eller vart Noel får sin energi ifrån. Jag önskar jag skulle ha en lite gnutta av Noel energi för då hade jag kommit långt…
 
Lunchen var god hos Kitty och Liam tog nog tre gånger om jag inte mins fel, Noel var som vanligt en liten pille Pelle men blev förhoppningsvis mätt han med. Thomas han inte tillbaks så jag tog med mig mat till Thomas hem. Det tog över tre timmar att åka i det här skitvädret fram och tillbaks från torpet. Så lång tid hade det aldrig tagit innan men som sagt vägarna var ju förskräckliga idag och det snöda hela dagen lång.
Nej, det måste bli en tidig kväll idag för min ork blir ju definitivt inte bättre av sena kvällar och på måndag kommer värkligheten på en igen och då är det jobb som gäller. Tillbaks en gnutta i gruva och smaka på arbetet för att sedan åter igen vara ledig veckan ut.
Men nu natti natt…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.