Quiz & annat…

Ohlala, jag har överlevt kvällen och den rusade iväg så det måste ju betyda att det har varit en bra kväll och att jag gillar mitt jobb!!! Fick till och med ihop min rast när Annette hade sin så det blev en kaffe på Johans och det var ju ett plus i kanten med kaffe ute och inte nog med det precis då hade även Marie på stan sin rast så hon han in 15 minuter innan det var dags för gruvarbete igen…

Nu sitter jag här bredvid min kära hälft och har det rätt bra. Pratade precis med Mariette på telefon och terrade lite på henne, japp jag lyckades få ett leende från henne… Och hur vet jag att hon hade det genom telefonen? Jo, hon började fnittra!!
Nu är jag ledig några dagar och det ska bli gott det med för jag tänkte börja ta tag i lite kontorsgöra här hemma och göra ett så kallat race med att sortera papper och annat skit/nödvändigt! Tänkte även titta över en tisdagskväll då jag skulle villa gå på ”Quiz på Harrys som Lasse ordnar varannan vecka. Se om maken och jag skulle kunna fixa en barnvakt och att Thomas tar ledigt, vore kanon kul i vardagen.
alt
Om man skulle ta och hoppa in eller gå in till duschen för att ta bort all torsdags damm som lagt sig över en… Eller bara skita i det, jag har ju mitt på det torra Mooohaaaa!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.