Räserfarten till gräddhyllan!

 

Herre jösses vilken stressad mamma jag är, i alla fall i dag, nu i morse…
Inte för att jag inte gick upp i tid för det gjorde mammarika och Liam och Noel han äta en stillsam frulle med mammarika och på det även en 10 minuter på morgon tv, lite barnprogram innan det var dags att ge sig ut i vida världen.
alt
Men sen när vi väl var ute i vida världen och mammarika kom på att det är torsdag och på torsdagar är Noel i ute gruppen som går till skogs, det var då det blev hett om öronen trots att det bara var 4 grader celsius på gräddhyllan.
Mammarika har och lider fortfarande av demens light och det är nog något mammarika får leva med och inte glömma bort. Så då i all hast när väl Liam var på plats och det var Noels tur att bli avdumpad fick mammarika visa vad Volvon gick för. I en väldans fart upp till kungarnas bostad (vår bostad) på toppen av gräddhyllan för att i räserfart springa upp och hämta Noels vinterkläder så han inte skulle frysa om rumpan sin när de väl var framme i den stora skogen på bondberget vid gräddhyllan.
Ner till Noel som undrade om allt stod rätt till med mammarika som var lite högröd av stressen och insåg att 3 minuter sen till lämning kommer mammarika att vara och mammarika hatar att komma för sent. Mammaika tycker att det är nästan det hemskaste man kan göra mot någon, finns det en tid så håller man den under vilka omständigheter som hels. Eller det är inte många ursäkter som håller, om man säger så.
Men mammarika och Noel smet in obemärkt och insåg att det inte bara var mammarika som var sen utan en hel drös med andra föräldrar vilket jag fortfarande då inte tycker är okej, men låt gå för den här gången då mammarika testade på att vara sen med.
Där träffade mammarika i alla fall en fröken, eller vad heter det när det är en manlig fröken?!?! Ja, det var en pedagog säger vi då i stället för att inte krångla till det allt för mycket i den här stressade berättelsen. Varpå mammarika säger att hon var lite sen när hon insåg att Noel skulle ut i skogen idag och varpå mammarika fick åka hem igen och hämta vinterkläderna…

alt

Det var då mammarika hade stressat i väldans mycket onödan… Ja, idag var det inte så, idag var det ett undantag. Idag skulle nämligen de ha ”Jära Joggen” vilket innebär att de blir väldigt, väldigt mycke varmare än att sitta still i en skog…
Så då var det bara att pussa hejdå till Noel och ta med sig vinterkläderna tillbaka igen…
Pust, stänk och stön! Nu en kopp kaffe och stressa ner en aningens aning!
Aldrig har vi haft det så bra, aldrig har vi varit så friska, aldrig har vi levt så länge och ändå har vi aldrig haft så bråttom.
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.