Rätt hyfsat slut!

 

Okej, klockan 06:05 satt jag redan på bussen ner till staden. Den mörka staden, den kalla och lite halvt duggregnande staden Jönköping. Det var mörkt, ensamt och tröttsamt. Tröttsamt att hålla sina ögonlock uppe, fick näst intill stoppa tändstickor emellan. Men mammarika överlevde resan ner och kom till slut fram till kontoret och började sin dag där.
Dagen rullade på för mammarika hade mycket att göra i gruvan, det var så mycket att jag nästan glömde bort att jag var trött. Men det var ett bra avslut då jag tog en stående kaffe med Malin i Knivshut innan det var dags att ta adjö av gruvan.
Kära mor kom och hämtade upp mig så jag skulle hinna hem och hämta upp Liam och Noel på skola och förskola, och inte bara det hon hade gjort inlagd gurka. Den gurkan som Liam älskar så mycket. Så hon följde med upp en stund på en kaffe höll jag på att säga men det glömde jag att bjuda henne på kom jag på nu och inte frågade hon efter det heller. Men mammarika har ju fortfarande demens light, så jag får väl skylla på det idag då…
Thomas min kära make jobbar i kväll så nu när barnen sover så är det alldeles tyst här, jag har inte ens satt på tvn än men ska snart göra det då det är mitt favvo program på tvn idag. Kanal 9 klockan 21 varje tisdag, då bänkar jag mig om jag har möjligheter framför tvn.
Nu ska jag ta på mig ett par mysbyxor, tända lite ljus och bänka mig… Härligt och efter det ska jag börja med en bok som jag har längtat efter, 100-åringen som gick ut genom fönstret och försvann!
Kan ju inte bli ett bättre avslut på en rätt hyfsad dag!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.