Ramlar….

Hur jäv…a graciös är man när man snart närmar sig 40 strecket?!

Ja, när det är mörkt och gatubelysningen är trasig och Du har två hundar och ska gå ner för en trappa så om man är i min ålder är man ta mig f*n inte alls graciös.

Ont J…**%¤#”ar gör det också när man inser att man ligger med ansiktet ner i stenplattorna halvvägs genom trappan och på det en hund som kommer och slickar en i ansiktet.

Vad är det första man gör?! Jo, inte kollar hur det gått med en själv eller om man råkat mosa en liten hund till platt stilmatta framför brasan. Nej, då sticker man upp huvudet bakom buskarna i mörkret för att kolla över om det råkat gå någon förbi och hört en gnyende dunder-klump…

Nu sitter jag här, ont gör det och jag slickar mina sår. Tycker väldigt mycket synd om mig och visst gnager det i bakhuvudet om hur det ska kännas i både fot och arm som fick ta emot den största smällen?!?!

I morgon har ju barnen studiedag och mammarika har ju tagit föräldraledigt just för att hitta på något med dem. Tanken är att vi ska ut till Löckna och hälsa på fina Annette och alla djuren på gården. Då vill ju jag både kunna gå normalt och så klart ta en himla massa bilder… Då behövs det en hel kropp (så hel som det går att få vill säga).

Nåväl, natten får utvisa kroppens skador och så har jag lärt mig att icke gå i trappor när belysningen är trasig!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.