Rastar av mig lite…

Nu rastar jag lite så jag orkar resten av dagen. Näsan börjar rinna och jag nyser lite hej vilt, vem är det jag inte tål eller vad är det jag inte tål??

Solen har gått i moln och det är lite kallar än i morse och inte har jag någon jacka med mig heller. Men jag får väl springa lite fort bortåt Torpa när det är dags för mig att ge mig ut på en S.W.A.T insats igen.

Hoppas inte maken min glömmer bort att hämta upp mig i kväll när jag slutat och arbeta. Får nog ringa och påminna han för han har tappat minnet flera gånger. Ibland tror jag att han har liten guldfisk släkting lång ner i släkt trädet.

Har fått mycket gjort på kontoret idag med så nu kan jag ta bort ett litet grus korn från hjärtat och slappna av lite.

Nu tickar klockan och snart är min tid ute, ja det är inte så allvarligt som det låter utan min rast har snart tickat förbi.

Igår fick jag ett hedersuppdrag som jag gladligen tar på mig. Susanne bad om att jag skulle vara fotograf på deras bröllop frö hon tyckte jag var så bra på det. Det var ju kul att hon uppskattar min papparazzi förmåga. En som inte gör det är ju Catharina men hon har inget val utan får allt snällt vara med på foto vare sig hon vill eller inte…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.