Råttor i all ära…

Oplanerad rengöring, vem vill ha det en onsdags kväll, en så kallad lillördag? Tja, frågar man mammarika så är det väl ok, men frågar man någon mer normal människa eller maken (vet inte om han är normal, men jag älskar han ändå) så tror jag inte någon vill ha det.

Nu var det så att det blev en oplanerad rengöring hos oss nyss och det bästa av allt, det var inte jag som startade den utan jag blev beordrad av maken min att ta fram Fido, den lille dammsugaren.

Vi skulle kolla en grej med soffan så Thomas drog isär den och upptäckte till sin förvåning att det bor råttor under soffan. Hade han nu frågat mig, mammarika så hade jag kunnat tala om det, men det gjorde han inte och det beror väl på att han är man och vill ta åt sig äran själv då han fann detta fynd.

Så det slutade med att Thomas lyfte upp varenda soffdel medan mammarika gick med dammsugaren och fångade råttorna som trodde de hade ett vinterbo, men ack vad de bedrog sig… Nu är de rackarna allt döda och begravda i Fidos lilla magpåse.

Så nu kommer väl mammarika som dock är lite tokig sova gott när råttorna är borta under soffan…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.