Rea & jag vill köpa!!

Nu har jag tänt upp lite ljus här hemma och jösses vilken mys pys stämning det är på en gång. Det är det jag gillar mest när det börjar bli lite mörkt på kvällarna att man kan tända lite ljus och krypa upp i soffan.

Har tittar på kanal 5 om unga mödrar från Norge och i varje reklam paus städade jag av det stora badrummet. Så dä  är frågan är jag kvinna eller kvinna? Ja, göra två saker samtidigt klara nästan bara de som kommer från Venus har jag för mig…

Tog mig en macka till kvällsmat för det dök aldrig upp en sådan där sago fe med sushi till mig. Ja, den där Askungen hade då tur hon fick ju både häst, vagn, skor och en prins…

Har lyssnat på när de har konkat möbler ute i trappen för det flyttar visst in en ny uppe på 5:e våningen. De har hållit på hela eftermiddagen och kvällen. Undra hur trötta de kommer att vara i armar och ben när de ska gå och sova.

Nä om jag skulle ta och plocka ur diskmaskinen nu som har blivit klar så jag kan stoppa in det som vi har sölat ner. Jag gör allt för att slippa de där äckliga små flugorna som vi har. Det konstigaste var att när Kamilla var här i dag så såg vi inte de men det första hon lämnade oss kom de allt fram de små svinen igen.

Såg att de reade ut lite jackor av märket Didrikson och det gillar jag. Så nu är min fundering om mina små prinsar behöver några jackor inför vintern. Jag kanske ska ta och kolla upp det för det höll bara på fre-sön så långt det räckte och jag kan tänka mig att det är många som söker sig dit. Jag kommer inte ihåg vilken affär det var och pappa har tagit med sig JP hem idag. Ska se om jag får tag i någon som har gårdagens tidning om det inte står en ny annons i morgon.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.