Realist!

 

Nä nu får det väl räcka…
Vart man än tittar i nättidningarna så säger det att snön är på väg, nu har det varit på väg hela helgen här på gräddhyllan och det enda som jag fått i skallen när jag har varit ute är regn… Vått regn som har landat som små irriterade blöta hämnddroppar efter den härligt soliga semestern man fick i år.
Fast det har i alla fall satt ruljans med dessa lovord om snö för maken gick ut i eftermiddag trots lite skallebank (efterdyningar från igår) och bytte däck på både vår och Kittys bil. På tal om en gubbe som har efterdyningar är det nog lika jobbigt för frun i huset som får gå omkring och lyssna på allt stånk och stön som kommer ur den där lealösa kroppen som hon är gift med.
Inte är det möe med han och blek och hängig, svårt att få kontakt. Undra om det var lika svårt för Tommy och Peter igår att få något vettigt ur han eller om det bara är mammarika som är lite i vägen för efterdyningarna?!?!
Nå väl, däck har han bytt och det var ju en bra kraftansträngning som för att vara dagen efter så mammarika är rätt nöjd över detta. Maken har även närvarat när vi firade Kamilla, fast det var nog inte så jobbigt för han… Det var mest att tugga, dricka saft för att sedan följa med Addie till Media Markt och köpa väggfäste till tvn, det gick hur bra som helt, men så brukar det i och för sig vara när det gäller att åka till sådana affärer med teknik i. Då brukar det inte stånka eller stöna, det går lätta att böja sig ner och knyta skorna, inte ens magen är i vägen för maken vid sådana tillfällen…
Helgen har som vanligt gått allt för fort och jag önskar att en helg skulle ha si så där 36 timmar till för att hinna med och njuta och känna av ledigheten. Men verkligheten är ju icke så och realist som jag är så biter jag i det sura äpplet och längtar till nästa helg. Den helgen hoppas jag att vi kommer tillbringa på torpet med Outi, Tommy och Alexander för det var ett förslag från Outi som jag tog till vara.
Sitter här i väntan på att ”Starke man” ska börja på 1an snart, då kommer jag förmodligen få skratta lite igen. Den är ju så himla rolig och jag har svårt att förstå att de kan hålla sig, eller de kanske får klippa bort över hälften under inspelningarna.
Liam och Noel har äntligen kommit i säng, det behövs för i morgon är det åter igen måndag och vardag…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.