Redan mörkt!

Nu så är det eftermiddag men känns som om att klockan är sju åtta på kvällen. Dagen har sniglat sig fram idag på jobbet och det är inte kul. Hellre ha super mycket att göra än att bara sitta av och vänta.

Gick en sväng ner till staden, där är man ju allt för sällan nu för tiden. Passade på att köpa på mig 2 nässpray och två tröjor. Det blev även en lunch uppe på sesam huset med Eva idag. Det huset är ju helt öde nu för tiden, lite tråkigt.

Köpte en liten frän present till Kitty idag, hon har ju varit snäll och passat barnen medans jag och Thomas har varit på arbete. Så då hittade jag en rolig grej, köpte en lika dan till mig. Hmmm funderar på om jag ska skriva det här, tänk om hon läser…?!?!

Äh, skit samma hon lär ju se den förr eller senare ändå. Det var en jätte fin musmatta, tyckte att hon hade en allt för tråkig hemma. Köpte en lika dan till mig så nu ser alla att vi är syskon alt

alt

Undra om jag ska hämta upp bilen som står parkerad nere vid kajen, så är den här vid kontoret när jag slutar i kväll. Det är så skumt att gå där nere när det är mörkt. Nu har vi fått larm att ha på oss när vi jobbar fast man vet ju aldrig än då. Kan ju alltid hoppas på att någon hör tjutet och kommer till undsättning… Eller att förövaren springer iväg, snubblar och bryter både ben och hals!!!

Nähä, nog skrivet här dags att sätta fart igen!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.