Redan torsdag…

Jag förstod nog inte riktigt vad som hände igår? Jag vaknade som jag hade bestämt och jag fixade till mig och väckte de små. Snabbt till förskolan för av dumpning och ner till jobbet…

alt

Men vad hände sen?? Jag vet verkligen inte vart tiden tog vägen och kul va det med. Jag, Catharina, Eva och Victoria åkte hem till Susanne i Nässjö och Carins slöt upp från Alvesta. Tiden bara rann i väg när vi satt på soldäcket hos Susanne och åt bak potatis med en massa goda röror.

altalt

Plötsligt var klockan redan 22 och det var dags att sluta upp från detta trevliga sällskap. Jag passade på att ta med mig allt jag rensat ut från våra garderober och det var hela bagaget full och då menar jag knöka full. Carina vill ju ha allt hon kan få till sin butik och nu passade jag p när våra vägar möts.

alt

Det var inte bara jag som hade passat på att göra en dunder rensning utan även Susanne kom med ett antal svarta säckar fulla med kläder till Carinas glädje. Det är alltid kul att göra någon glad och nu blev ju även jag glad över att bli av med det. Det kan man kalla två flugor i en smäll…

Idag är det jobb som gäller och efter det blir det grill hos familjen Espeset/Holmberg, måste ju passa på nu när det är det perfekta grillvädret. Men i morgon blir det en mer lugn dag för min del. När Thomas kommer hem från jobbet ska jag åka på en välbehövlig massage som jag har längtat efter länge det ska bli gott. Efter massage ska jag ta mig en kopp kaffe hos Annette när jag ändå är i krokarna i Bottnaryd. Kan ju alltid hoppas på att Annette slår på stor och har bakat något mumma till kaffet?!?!

alt

Mor & Dotter, lika som bär…

 

Kunskapens rötter är bittra, men dess frukter är söta.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.