Reflektering & laminering…

Nu har Thomas kommit hem och vi har tjötat lite. Efter detta så hjälpe Thomas mig och fixa till lamineringsmaskinen som av någon konstig anledning strejkade för mig innan idag. Men nu är den fixad och allt som jag skulle plasta in är klart samt på plats.

När Liam vaknar i morgon och ser detta kommer han bli jätte glad för han har frågat hela dagen efter att få sin kort på lådorna i rummet med leksaker.
Nu kommer mammarika inte längre behöva tjata om att Liam och Noel ska städa upp för nu vet de vart alla leksaker ska ligga och varje sak har sin plats… Måtte detta funka i praktiken och inte bara i teorin…
Om jag får säga det själv så blev det väldigt bra och nu tycker jag att Liams rum blev riktigt hemtrevligt. Fick till och med sådant sug att måla om men det får allt bli en annan gång när jag har mer ork och energi.
Thomas blir nog gladast om jag inte nämner mina tankar för han ser bara allt jobb och inte resultatet hehe…
Ska försöka fixa de sista klapparna denna vecka för nu drar det ihop sig till tomten står i dörren. Vet inte vart tiden har tagit vägen men jag har inte hunnit blinka känns det som. Lika dant varje år och lika oförberedd som vanligt, undra vad det kan bero på?!
I morgon är det upp som vanligt och lämna av de några timmar på förskolan. När de är där ska jag passa på att vila för jag fattar inte vart min ork har försvunnit?! Jag är så trött hela tiden och det spelar ingen roll hur mycket jag sover ju.
Vid det här laget brukar jag ha ordnat med all julmat och bakat en massa men i år så har jag inte gjort något knappt. Det kan bero på att jag har varit sämre denna höst och vinter eller så är det vädret…?! Jaja, skit samma!
Nu till något ”VV”(värdelöst vetande). Bönderna har valt sin partner så nu kommer vi få följa i var enda veckotidning om vem som är kär och vem som har gjort slut och vem som ska gästspela i något program… bla, bla, bla det är som tidigare år, nya dokusåpa kändisar kommer vissa består vissa går…
Sen funderar jag på vårt rättväsende och hur de tänker de som sitter där och dömer och bestämmer. Hur korkat är det att låta en pedofil vandra fritt bland våra barn? Dessa avskum ger jag inte mycket för och för min del kan de ruttna i helvetet… Nej, tuffare tag mot dessa otäcka förövare det är vad jag önskar mig till jul!
Nu verkar det som om Elin flyttar ut från sin Tiger och det är väl förståligt för vet och kan man inte doppa i rätt hål så håller jag med om att Elin inte ska stanna. Nu har ju inte Tiger doppat i fel hål en gång utan ett flertal gånger och i många olika hål så Tiger… Köp dig ett par nya glasögon så du ser vem du doppar i!
Nej, nu orkar jag inte reflektera mer i dag utan får ta nya tag i morgon och den är ju snart här…
Att tvivla på allt och att tro på allt är två lika bekväma lösningar, eftersom båda befriar oss från behovet att reflektera.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.