Rehabilitera mig!

 

Oh, nej mammarika har inte gått i vinteride än… Mammarika har bara haft fullt upp att använda den energin hon har kvar till det allra nödvändigaste. Men nu är jag åter här och laddar inför en Aloe Vera kväll nere i stan med katta och Ida, det ska bli kul.
Ett avbrott i vardagen är faktiskt något man behöver och med tanke på hur natten har varit, så är det skönt att komma i från och få lite annat i skallen. Thomas har ju även fått lida av mammarikas icke sömn då jag mammarika har haft svårt för att koncentrera sig på att sova när man har en make som andas… Ja, han andas högt, i alla fall när mammarika ska försöka sova!!!
Men igår var det en rätt okej dag, hade lite rehabilitering för mig själv här hemma innan gruvan väntade några timmar på kvällen. Så jag tog en lunch med Outi och sen låg jag i soffan och läste ut en bok. Nu vet mammarika inte vad hon ska läsa härnäst?!
Efter Aloe Vera kvällen som Susanne, Noels gamle fröken på Jära gård så är det favvo programmet klockan 21.00 på kanal 9, det längtar jag också till. Så på det hela är jag nöjd med dagen hitintills och det ser inte ut att bli ändring på den heller då det bara är kuliga och rehabiliterade händelser för mammarika som komma skall!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.