Rena rama smörjan…

Secret Millioner har slutat och det är lika kul att titta på varje tisdag, så har Ni aldrig sett det går det på kanal 9 på tisdagar klockan 21:00

Reflekterar lite över dagen och ler när jag tänker på hur glada Liam och Noel var när jag överraskade dem med en så enkel lite picknick. Noel berättade för pappa Thomas när han kom hem att han hade varit på picknick och att det var jätte kul. Så nu har även jag lärt mig något, det behöver inte var så allvarligt utan packa ner några flaskor med vatten, saft eller anan dryck och lite frukt och kanske några klassiks Mariekex om det finns hemma. Gå en bit in i skogen och njut för mer behövs inte och sen har man två nöjda och glada killar.
Sen blir jag lite förvånad över sandlådenivån bland våra politiker, för nu kommer det igen ”Toblerone” den ökända chokladen… Märkligt att det ska komma på tal efter 15 år eller?? Men som sagt, måtte de som uttala sig har rent mjöl i påsen…
Sen är jag upprörd, ja inte så att jag går runt och ryter men jag är upprörd över hur vi behandlar våra gammal. Varför ska man inte den sista tiden få leva ihop med sin livspartner?  Det är under all kritik när någon myndighet sitter och bestämmer att ett gift par som varit gift inte längre ska få bo ihop de sista åren. Vet inte om det är ett sätt att spara pengar för som sagt, det äldre paret kommer ju sörja ihjäl sig… Kanske en ny strategi från kommunens sida?!?!
Men annars så är ju allt på topp, svarta änkan är tagen fast där hade jag nog inte behövt oror mig för hon mördar ju bara sina x- pojkvänner eller om hon han göra slut innan vet jag inte… Lyssnade på HV71 nya låt och de må jag säga.. Vilket ”crap” helt okej att ha lite dialekt men jönköpinska låter ju för tusan helt överbonnigt och kan man inte sjunga på det så blir ju inte det bättre…
Men lyssna och avgör själv, jag kan ju också ha fel?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.