Repris!!!

Repris på gräddhyllan…

Hur är det möjligt? Vart i väg över helgen och firat min kära make som gått och fyllt 45 eller nått, tog med han på spaweekend på Stenungsbaden Yacht Club Hotel och där har vi verkligen lyxat oss.

Bara att få vara ensamma utan Liam och Noel är ju en lyx vi inte är så vana vid och på det så hade vi ju inte fyrbenta vänner heller att tänka på. Alltså så hade vi bara varandra från fredags eftermiddag till söndag middag och det var så härligt och gött. gör jag gärna liksom om, när tillfället ges.

Vad var det som kom i repris då?! Jo, det ska jag tala om. För sist som min vän Outi var på resa så hade jag ju hennes son Alexander och så klart hennes fyrbenta vänner Seppo och Bosse. Då bjöds det på magsjuka från lilla rara Alexander och som gav det då till Noel. Själv åkte jag på värsta feberyran och vart pladask liggande i sängen några dagar.

lyxNu i helgen hade ju Outi då våra fyra helt underbara vänner med sig så vi då kunde njuta på spaet. vad händer..? På lördagen börjar jag bli förkyld och en aning febrig, vilket jag vägrade ta. Så jag spade hela dagen lång och njöt av allt vad vi hade beställt. Däremot vart det rätt tidigt i säng (men det var inte bara jag som behövde sömn). Vaknade lagom tidigt på söndagen och njöt av sista hotellfrullen som var lite utöver det vardagliga som vi är vana vid.

Efter detta lilla vitaminintag checkade vi ut och åkte vägen över torpet hem för att plocka med oss våra fyra skatter. Allt väl så långt… Kände mig väldigt hängig på söndagskvällen och kunde inte hålla ögonen öppna, så vid 20:30 tiden var det natti för mig då jag hade gruvan på måndagen.

sjukaMåndag morgon, upp och hoppa för att skicka kidsen till skolan, rasta hundar och sedan följa med Kattis till Ikea för att köpa lite saker. Fortfarande allt okej, dock lite trött och småfebrig men det fixade jag med en näve alvedon.

Ner till gruvan och började göra mina timmar där. Efter si så där fyra timmar in på passet ringde maken och meddelade att han fått åka hem tidigare från jobbet då det hade ringt på hans mobil. (Tänk att det finns så fina människor här i världen) Det var någon (okänd för oss) som åkte i kommunbilen och städade upp lite runt om i dalen och fått se Liam liggande kvidandes med magsmärtor. Det visade sig att på vägen hem från skolan blir Liam väldigt illamående och behövde då spy samt att det gjorde så ont i magen. Dessa två kommunarbetare hjälpte då Liam och ringde även upp Thomas som genast åkte hem.

Så där kom repris… resa=spya, barnvakt och resa=feber för mig…

loveSå nu idag och i morgon är det vab som gäller för mammarika. Liam har legat hela dagen i soffan, vit som ett lakan, dock kräkfri idag men fortfarande ont i magen.

 

 

Så Liam får vara hemma (håller även Noel hemma för att minimera risken att sprida sig och gå runt i skolan) i morgon med, då hinner ju även jag kurera min snuva och feber. Är inte detta höjden av otur eller?!?! Hela nya året har vi ju mer eller mindre varit smått sjuka. Hoppas verkligen på en bättre vår nu och ett friskt liv för oss alla här på gräddhyllan.

vitaminNu är det åter igen sängen, tröttheten blir visst bara värre och värre med åren (känns det som) verkar det som.. Måste bli ändring där, ska köpa vitaminer snart!!

 

Sov gott där ute i världen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.