Reservplan?!

Är det så här det ska vara och vara mamma? Barnen blir äldre och mer självständiga vilket är kul att man kan få några minuter för sig själv, men inte trodde jag att det skulle bli såå mycket.

Nej, idag fick mammarika för sig att ta hem mina små troll lite tidigare då mammarika mådde väldigt bra och saknade dem så jätte möe. Ja, mammarika tog Liam på vägen hem från staden och det första Liam säger eller rättare sagt tjatar om är att han vill ringa Niklas för de hade prata med varandra i skolan och tydligen bestämt det.

Tur för trollet att mammarika hämtade upp han tidigare. Så Liam knatar iväg till Niklas och jag tar med mig Stella för att hämta hem lilltrollet Noel. En glad Noel, wow tänkte mammarika då blir det mys med ett av mina troll.

 Men tji fick mammarika för det första vi vart hemma på gräddberget så ville Noel cykla och det gjorde han länge då Simon och Robin var hemma och var sugan på att vara ute med Noel. Japp, där stod jag allena i mitt kök, vad göra?

Tja, kaffe är ju alltid gott så mammarika tar för sig av det nybryggda kaffet som precis vart klart. Men sen då?! Ja, det var väl bara att hitta på något och då tog mammarika fram sina scrapbookingsaker för att göra lite med fotona.

Gick ju någorlunda okej med handen, men att skriva funkar väl mindre bra men dock bättre än innan. Japp, tiden rullade på och vid 18 tiden var det dags att ge sig ut och hämta hem trollen för kvällen och kan Ni tänka… maken kom hem efter en väldigt, väldigt lång dag i fabriken. Så är det så här det ska vara att vara mamma till barn som blir äldre… Aldrig få mysa när mamma vill?

Ja, det är väl bara att inse, mammarika behöver nog skaffa sig en liten trollunge till… Undra hur mammarika ska övertala maken?! I annat fall får mammarika ta fram reservplanen och skaffa sig en hobby!

Nu soffan lite och kanal 9…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.