Resor att drömma om…

Åter igen en stor katastrof som jag nog aldrig kommer att förstå hur illa det är i och med att man inte är där. Men jag tänker på de stackare som har råkat ut för jordskalvet i Haiti och det fattiga folk som nu får det än värre. Här sitter man hemma och klagar över små ting och då är det skrattretande samtidigt som man ska vara glad för det man har ändå.

Fick i alla fall ett oväntat pling på dörren för en stund sen och sen kom jag på att jag hade sagt att jag var hemma om hon ville titta upp innan sim kursen hon skulle på i kväll. Stötte ju på Annette på kontoret idag, så nu har vi tittat på hotell. Annette den lilla lyx Annette åkte ju till det varma och sköna landet Thailand, har ju inte varit där själv men det ser helt underbart ut och jag har ju hört så mycket bra. Så nu har vi tittat på hotellen som hon bokat åt henne och Suvi. Sen har vi även tittat på det hotellet som jag ska till i Maj och det verkar mer än bra det hotellet med.
Något som gjorde mig glad var att Siba fick böta för felaktig reklam, så kan det gå när de lura oss små… Moohhaaa japp sen klagar en del kändisar över skräcken när de blivit lurad av programmet ”Blåsningen”… Ja, ja bit ihop och se glad ut värre saker finns ju!
Men nu börjar visst ”halv åtta hos mig”…

Aldrig har vi haft det så bra, aldrig har vi varit så friska, aldrig har vi levt så länge och ändå har vi aldrig haft så bråttom.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.