R.I.P Åkarfruns blogg

 

Sitter och här funderar och kommer på att jag är nog allt lite sorgsen då Åkarfrun har bestämt sig för att upphöra med sin blogg och hennes åkarvener. Det är ju lite sorgligt då jag brukar få mig ett och ett annat gott skratt då och då. Men av någon anledning som jag inte vet än men som jag nog ska ta reda på har hon avslutat sitt bloggande.
Det är ju inte så att det bara är jag nu som sörjer denna Åkarfrus liv och avkommor, utan även Thomas som var en flitig följare så hur han nu ska ta det, har jag inte en aning om.
Men har vi tur så tar Åkarfrun sitt förnuft till fånga och biter ihop och skriver ett par rader och om inte för sig själv så kan hon göra det för sitt folk!!!!

 

R.I.P

ÅKARFRUNS BLOGG

2010-06-15

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.