Riskfritt!!!

Hu, Jag var lite rädd ett tag… Men det var ju helt okej!

Ja, nu undrar Ni säkert vad?! Jo, jag var och åt lunch, en stressig lunch på Bamboo City idag. Det har ju varit lite skrivierier i tidningen om att det har varit magsjuka efter gäster som ätit där. Nu ville ju Outi och Tommy att vi skulle äta där så jag var nedröstad.

Så vi bestämde en träff där idag runt halv ett tiden efter att jag varit på en nätverksträff idag. Hade tänkt att jag skulle få äta i lugn och ro, men plikten kallade väldigt mycke idag. Så in, betala, äta och sen ut fort till kontoret igen.

alt

Har haft i bakhuvudet att man kan bli lite dålig och vad känner jag när jag kommer hem… Jo jag börjar få ont i magen och känna mig lite illamående. Så jag messar Outi och frågar hur de känner det. Men där var det inga svarta moln på himlen. Så jag åt lite och funderade på om det har varit för mycket kaffe och för långt mellan måltiderna idag. Jag tror faktiskt att det var det sistnämnda för nu så är jag okej igen.

alt

Ja, så det är nog lika stor chans att bli dålig på vilken restaurang som helst i stan. Det var i alla fall god mat och kul sällskap idag, den lilla stund jag hann med!

Tack och hej leverpastej!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.