Röd buss!

Nu har tiden runnit iväg och det är redan lunch tid. Jag hr precis hämtat upp barnen och ska snart börja med maten som idag blir hemgjord soppa. Lämnade av de vid åtta tiden i morse och sen hem för att göra lite sker hemma. Efter det åkte jag upp till A6.

Barnen ska på ett kalas i morgon, i morgon fyller Nicholas fyra år och Thomas ska åka med barnen för jag arbetar ju så klart kväll. Så jag frågade Alexandra igår vad Nicholas önskade sig och det var bara en sak och det var en ”röd buss”. Har nu gått gångarna upp och ner på A6 för att försöka hitta en röd buss. Detta utan resultat men jag fann en buss och den tog jag fast färgen blev grå, det var det enda som de hade att erbjuda. Jag hoppas nu att Nicholas nöjer sig med att det blir en buss och struntar i färgen ;-)

alt

Passade även på att köpa mg en vinterjacka för jag har upptäckt till min fasa att jag inte hade någon jacka som kan värma mig nu när det börjar bli kallt ute. Men jag fann en snabbt och det som var så bra var att det var 25% rabatt på. Så det känns som om jag gjorde ett klipp…

Köpte även 6par vantar till barnen för det har redan försvunnit 2 par och jag kan inte fatta vart alla försvinner på förskolan. Ändå märker jag upp dem med det verkar inte spela någon roll och vantar måste de ju ha nu när det är så kallt.

alt

De hade sjung för Noel idag för idag är dagen då Noel kom till världen i ett katastrofalt läge… ja det var inte den roligaste stunden innan men när jag väl vaknade upp narkosen så var han där en kort stund vid min sida, min lille prins! Som minne till denne förlossning så har Noel ett ärr på ena axeln, när de skar upp mig skar de även Noel. Men det ser fint ut och det är en liten påminnelse om att livet inte alltid vill som man tänkt sig.

alt

Älskar dig Noel, kram mamma!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.