Röda små söta smultron…

 

Saker som händer här omkring och i världen…
Hultsfred, ja är det en epok som har gått ur tiden. Har vi blivit så okultiverade och slutat att gå på musikfestivaler? Ja, jag har själv aldrig varit där och det beror inte på att jag inte gillar musik, nej det beror på att jag är så förbannat bekväm av mig och inte gillar lera, tält eller överhuvudtaget lort i den bemärkelsen som det blir på den här festivalen som jag faktiskt hade velat besöka om jag inte hade då min lilla lortfobi.
Därför gråter jag lite inombords då det nu kanske är för sent för min del att uppleva den här festivalen med all bra musik och kanske en del mindre bra musik men framför allt alla som vill och kan och inte har någon konstig fobi som jag, är det slut nu??! Kommer denna omtalade festival läggas i graven?! Ja, det återståt och se men jag hoppas på en öppning och en nystart!
Vad mer då?? Jo, Christian Wulff, 51, blir Tysklands nye president. Om det är bra eller dåligt ska jag inte uttala mig om men det blir en ny i alla fall. Strot för någon, litet för en annan.
Och vem kan undgå en kåt gammal polischef?? Nej, det är ju om den här gamla gubben vart man än vänder sig och inte blir man gladare för vad som kommer fram. Vilken skitstövel rent ut sagt, tänk vad han har utnyttjat sin position under åren när han var i tjänst. Träffat en 14 åring och så säger han att hon sagt att hon var 18-19 år, mm vart gick han sin utbildning?! Det finns ju legitimation om det skulle behövas, bara att fråga men det var väl lilla huvudet som talade?!
Ja, det lite mer positiva är att årets skörd av söta små röda smultron har kommit och det smakade ljuvligt de som jag stoppade i munnen. Idag på promenaden med familjen Strandqvist fann vi de små pärlorna vid vägkanten och det var mumma det…
Skönt att avsluta med något gott för det finns allt för mycket skit som vi blir varse om vare sig vi vill eller inte. Så ut och leta, trä på strå eller stoppa direkt i mun…

Vill du vara glad själv får du först glädja andra.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.