Rofyllt!

 

Jaha, då har det hänt… det som jag inte ville skulle hända på rätt så länge. Det snöar och inte bara lite, det snöra väldigt mycket, mer än vad jag önskar. Och inte bara det, i detta snöande är det en blåst som gör att snön som då även är lite blöt piskar en i ansiktet.
Träffade några kollegor från Habo idag och de hade fått pulsa i snön, medans här inne i stan är det plaskblöt men dock hård snö. Gräddhyllan har lite mer snö fast jag måste erkänna det är inte den bästaste snön som jag vet finns.
Dagen har varit lång, så lång att jag har jobbat hela dagen. Närmare bestämt i åtta timmar, har haft medarbetarsamtal med The Big Boss och det gick kanoners, kanske till och med får en liten extra bonus om jag har riktigt tur (fast den turen ligger nog på någon annan i ett annat företag) för jag gruvarbetar i kommunen och så vitt jag vet har nog inte en enda liten rackare lyckats med att få en slant extra, men drömma måste man ju få göra!
Ja, sen åkte jag för att hämta de små och åka till Kamilla som var gullig och bjöd oss på kvällsmat, det var mumma det. Precis vad jag behövde efter att jobbat mig sliten hela dagen.
Tror jag ska krypa upp i soffan och slöa lite med zappen en stund. Barnen sover och det är tyst och rofyllt… Ja, lite ljus bör jag nog tända upp med så att det blir 100% stämning på gräddhyllans gräddtopp!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.