Röja!

Då sitter jag här igen och skallen är faktiskt mycket piggare idag, så det gör mig glad!

tvättNoel kom upp i natt och skrämde mig, vaknade av att någon stod och tittade på mig och det är allt lite otäckt att vakna upp så. Vad ville Noel då?! Inte som vanliga barn, krypa ner och somna om… Nej, Noel ville veta vad klockan var och om det var mitt i natten!!!

Jag sa att klockan var verkligen mitt i natten och att han skulle lägga sig och somna om. Lite protester då han hostar så, men med lite övertalning så gick han och la sig. Förmodligen somnade han om för nästa gång jag hörde Noel var i morse och då var det en legal tid att vara vaken på.

Ska snart sätta fart med att tvätta lite samt ta fram lilla Fido. Det fastnar smulor under fötterna när man traskar omkring här hemma på gräddhyllan. Vilket resulterar i att de små smulorna följder med både upp i soffan och sängarna. Det gillar jag inte, så bort med smulor.

images (2)Många av smulorna kommer från barnen även om de inte skulle erkänna det. Men när jag åkte och hämtade hem vår bil igår sprang barnen direkt och hämtade riskakor. De gör ju inte som man säger heller att hålla sig i köket. Nej, de slår på stort och går runt med de där förbaskade riskakorna som har en stor tendens att smula och då menar jag inte små smulor och inte lite heller. Så när jag hävdar att Liam och Noel är små monster så har har jag faktiskt rätt…

Nej nu ska jag ta och fylla på koppen med lite kaffe till och göra ett röj så kan jag ha soffhäng med de små sen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.