Rolig kväll!

Idag har dagen bara rusat i väg och nu är klockan snart redan natten.

Idag så har mamma tagit VAB och det var vi jätte glada för att hon ställde upp. Det underlättade verkligen mycket för oss och sen fick Liam lite kvalitetstid med mormor helt själv. Noel var lika glad för att få gå till förskolan för även det var ju lite spännande.

Liam och mormor for till apoteket i dag på förmiddagen och löste ut medicinen som vi fick utskrivet i går kväll. Sen hade de åkt hem och hämtat plockepinn spelet för det har visst blivit ett favorit spel för Liam nu och nu räcker det inte att bara spela en, två eller tre gånger utan mins hundra.

Efter arbetet hämtade Thomas upp mig och vi kunde åka hem och lösa av mamma efter en lång dag. Liam och mamma hade överraskat med att putsa lite fönster till min glädje, tusen och åter tusen tack mamma för det. Sen hade hon lagat middag till oss alla men den var inte god tyckte Liam. Han hade sagt att den kommer inte mamma och pappa heller tycka om så mormor kunde ju lika gärna ta fram tomtegröten som de även köpt på förmiddagen. Ja, Liam virar mormor rumt lillfingret helt och hållet. Men Noel tyckte ju att det var ju jätte gott och det visste ju inte han att det skulle vara så gott. Blir så full i skratt när jag hör dem prata.

Efter en liten snabbis för mig här hemma var det dags för att åka till Nässjö och hälsa på Susanne. Eva, Catharina och jag satte oss i vår bil för jag skulle även ta med mig en cykel till Thomas från Jocke. Har jag någon cykel med mig hem?!?! Nej, nej och nej för det glömde vi ju alla när vi satt där och hade så kul och trevligt.

En riktig tjejkväll med god kvällsmat och massor av tjejsnack det var super kul och länge sen. Lilla söta My och Saga var med mycket vid fikat och My tyckte att jag skulle hjälpa henne att mata alla de hungriga dockorna. Snäll som jag är så blev jag ju liten lektant där ett tag. Japp, jag hoppas att vi snart ses igen på liten tjöt stund i lugn och ro frö det är så kul och avkopplande.

Nu måste vi försöka på nytt att få hem den där cykeln till Thomas så han kan komma i gång med sin cykelträning inför det stora långa vattenpölsloppet!!!

Tack och hej, god leverpastej!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.