RootFruit naturligt annorlunda!

Rootfruit!

Kom ju med i Buzzador kampanjen Rootfruit och det är jag stol över nu.

Varför nu?! Jo, det ska jag tala om för Er här. Jag är egentligen ingen dyrkare av chips, det fixar maken så bra i vår familj. Men jag gjorde en anmälan på Buzzador och kom då med.

1525303_10152044623893915_608761219_nVar och hämtade en enormt stor kartong i veckan som Rootfruit Scandinavia AB sänt till mig. Kom hem och öppnade den, då mina två små barn stod vid sidan och undrade varför deras mamma hade fått ett så stort paket…

När jag såg de svarta påsarna så kan jag i ärlighetens namn säga att de så mycket nyttigare ut än andra förpackningar med chips. Så där kom genast ett poäng. Sedan efter att tittat lite vad det var som stod på påsarna blev jag glatt överraskad, för hur gott är det inte med parmesan smak? Jo, det kan jag också säga att det är gott, mer än gott. Fann även en påse med smak av ”stilton blue” (för Er som inte vet… mögelost) och insåg att det skulle vara gott till att ta ett glas rött vin, tror det kommer gifta sig i munnen. Bättre en ett fat med klabbiga ostar ju!!

1800258_10152044644618915_505931700_nTänkte att mina barn inte skulle vara vuxna nog att gilla den här smaken då de inte ens har kommit i tonåren, men ack så fel jag hade där. De smakade inte bara, de tiggde efter mer då påsen var tom. den dagen var det ju även sol ute (något som vi inte är vana vid nu för tiden) så vi var ute i solen. De hade kompis hos sig och inte heller avstod efter att smakat på både ”lättsaltade chips” ”parmesan” och ”rödbeta-palsternacka” (sistnämnda vart jag förälskad i). Tänk att jag fått mina barn att gilla både rödbeta och palsternacka, inte illa det och då kan det bara betyda att det var bra betyd. Min fina väninnan Katta som satt och drack kaffe i solen med mig, smaskade i sig som om det var fredagsmys mitt i veckan.

stilton blueSå första intrycket kan jag tala om att jag är mer än nöjd med.

Ska bli kul att höra vad de andra som jag buzzat ut smakprover tycker!!!

Var inne och läste lite på” Rootfruit Scandinavia AB” hemsida och fann en liten beskrivning som jag vill dela med Er här hos mig…

ROOTFRUIT gör chips av högsta kvalitet. Potatisen och rotfrukterna skördas från bördiga fält i södra Sverige och lagras mörkt och svalt tills det är dags att försiktigt friteras i svensk rapsolja. Vi hanterar alla delar i tillverkningen mycket omsorgsfullt fram tills att du håller påsen i din hand. Det gör ROOTFRUIT till en unik och smakrik produkt. – See more at: http://www.rootfruit.se/node/16#sthash.VSpdrxpB.dpuf

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.