Ryska maffian

 

Ryska maffian anfaller hela Doganay hotellet, ja baren, lobbyn, de är överallt. I dag blev jag lite deprimerad för mot alla odds så kom det där regent som inte skulle komma som jag inte vill prata om. Men som sagt det kom något blött från den där himlen som gjorde att vin fick gå in i lobbyn och sätta oss och där kom vi fram till att vi kunde spela lite kort.
När vi satt där och skulle sätta oss till rätta med en kopp kaffe så kom det en sådan där ryss ,
Med en jädra vodka i handen och sa till oss att vara tysta och flytta oss in i hörnen på det ryska språket. Ja om Ni nu undrar hur vi nu förstod vad han sa så gestikulera rejält samtidigt som han föser undan Eva lite snyggt. Det som störde han var vi för han satt och tittade eller hela maffian med sina spinkiga tjejer i högklackade skor satt och tittade på en gammal rysk krigsfilm… Och vad som förvånar mig mes är att de tittar på en gammal rysk krigsfilm som de ändå borde veta att de förlorar i för så vitt jag vet har aldrig de vunnit ett krig eller?!?!?
Sen det som är ännu tragiska i dt hela är att snälla söta flickor som vi är (ja det är inte så tragiskt) men det som var tragiskt var att det kom två personal i detta fina hotell som vi bor på med en fyllarussmaffia släpandes, denna maffiaryss var så full att han inte kunde då…
Men mer om detta senare för nu fan kom solen tillbaks efter 33 sekunders uppehåll…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.