Så bra vi har det!

Jaha, då har mammarika fått torka ögonvrån lite i kväll igen. Inte för att någon av mina tre favvokillar har sagt eller gjort något utan för att Bengt, den hemliga miljonären och dess människor runt omkring han gjorde mig tårögd.

Det är för mig en gåta hur illa det är i Sveriges samhälle, det samhälle man hela tiden får höra är så fint, så bra och våra garantier som lovas och lovas… det är bara sant för 95% kanske, resten lever ju utanför och syns inte när vi går förbi…

Ja, det får mig att tänka till åter igen hur bra vi har det här på gräddhyllan. Vi har värme, mat, tak och en himla massa lyx. SÅ nu är det sluttjatat om vad man inte har då man faktiskt har så mycket annat.

Och det bästa av allt som jag har kan man inte köpa för pengar, nej det är min älskade make och mina två helt underbara barn!!!  (å om jag måste tillägga något som jag verkligen inte kan leva utan så är det väl då Otrivin)

Nu, sängen och en bok!

Natti natt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.