Så duktig jag är!!!

Ja, jag måste tillägga till mig själv: Mammaika herre jösses vad du är duktig!

Nu har jag gjort klart Liams rum och åter igen gjort en stor, stor rensning av leksaker och dammat av så det skiner som en diamantring i 24 karat guld. Utöver det har jag gjort köket klart och det var en del som fanns att göra där med. Min man är helt fantastisk på att städa och hjälpa till men han har inte den där sista tuschen med att fixa till bänkar och så…
Ja, jag har ju gett oss tre frukost, borstat tänderna och lite annat och detta då innan klockan är slagen halv elva. Det är därför som jag tycker att mammarika har varit så duktig och gjort ett fantastiskt jobb. Det är inte någon annan som kommer tala om det för mig så det är lika bra att jag gör det själv!!!
Nu ska jag ta tag i master bedroom och därefter är det lagom med en kopp kaffe. När jag då intar mitt goda förmiddags kaffe ska jag fundera över vad jag ska laga till lunch och det är en svår uppgift när det är tilt i hjärnkammen där maträtterna ligger lagrade…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.