Så fint att jag nästan började gråta…

 

Nu ska jag njuta ända fram tills oktober. Nu ska jag luta mig bakåt och bara tacka ”Ja eller Nej”. Jag ska inte bjuda till mer med kalas förens det är Noels tur att fylla år. Då kör vi hela racet igen och kommer förmodligen va trötta på allt kalasandet som vi är nu.

Ja, inte för att vi inte gillar att fira och få presenter, det gör vi allihopa utan att det tar på krafterna att ha kalas lite då och då i en hel vecka som det har varit nu. Ja, nästan två veckor fast inte varje dag då.

Idag åkte våra kära gäster hem efter det sista kalaset för mig och Liam. Idag for Anna hem till sig för att träffa sin pappa och Stefan för att se till att Ljungby står kvar där det stod när han for hit. Det har varit så kul att de kom hit och stannade över natt.

Igår kväll när de små liven hade somnat satt vi oss till bords med var sitt glas med någon dricka av starkare vara. Sen tog jag fram Sequens, ett nytt spel som är så kul. Där blev vi sittande till framåt midnatt innan vi gav upp och hoppade i säng. Anna och jag var i ett lag och bröderna Jonsson i ett. Det slutade med att vi damer låg under men det bjöd vi på så gärna. Men de var lite kaxiga där ett tag även om de tog ledningen.

Ser fram mot att få revange över bröderna en gång. Men nästa gång vi ses hade Thomas och jag tänkt att vi skulle åka upp och sova över utan barn för att umgås lite och se hur Linköping ser ut på dess uteställen.

Idag fick jag även presenter även om jag inte fyller år förens den 24 nu, men jag blev så glad över att bli firad så jag kunde inte vänta med att slita upp paketet/en.. Från Anna och Stefan fick jag olika spa attiraljer och en super duper bra Cream från Biotherm som jag bara avgudar efter första gängen jag testade.

Sen när Stefan och Anna åkte hem kom Thomas på att på måndag när jag fyller jobbar han hela dagen och vi ses väll så där innan vi ska sova på kudden. Så jag fick även present från Thomas och barnen. Jag blev så glad över min present att jag började nästan gråta. Jätte fina hängsmycken i silver där barnen namn stod. Än så länge ingen kedja till men jag har häng det i ett annat som man kan byta ut i  och det blev så fint… Nu har jag mina barn ännu närmare och Thomas har jag i mina tankar hela tiden med. Älskar min kära make så mycket att det knappt finns ord till det.

Sitter och håller tummarna för att Anna kommer att få det bra nu när hon blivit erbjuden nytt jobb… Hoppas att det blir perfekt så de kan komma att flytta ihop snarast!!! Det önskar jag de små TU, för nu är det verkligen deras tur att få ett gemensamt hem!!!

Idag for även jag och Anna upp till A6 en sväng, så då passade jag på att få lite expertråd i vad jag bör ha för smink sp nu har jag köpt på mig ett nytt kit till  mig och är jätte glad över det. Ska bara köpa en ny ögonskugga men jag kunde inte bestämma färg så jag väntar lite.

Min tanke kom upp när jag tappade mitt rouge på golvet idag och det gick i tusen bitar det var då jag kom på att vi skulle upp för att jaga nytt till mig. Sen så passade jag på att köpa en present till Siri som blir 5 år i morgon. Skulle även köpa konfirmationspresent till Alice men blev lite fundersam över när jag inte fann det som var tänkt. Kitty fick jag inte tag på just då så jag ville vänta så det inte blev fel, men nu vet jag och ska försöka göra det i morgon eller en annan dag. Men tills på söndag nästa vecka måste det vara klart för då konfirmeras Alice.

Nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lite lugnt innan jag ska ta det ännu lugnare på kudden i sängen…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.