Så glad jag är!

Fick mig en lite överraskning här för en stund sen. Jag fick reda på att jag har äntligen fått ett nytt foto hanterings program och jag har väntat länge på det men nu har jag det. Thomas har till och med instalerat det åt mig. Jag hade det igår men visste inte om det förens idag när Addie fråga om jag testat det än…

Så nu är jag super glad och ska ge mig på att göra om lite foton redan i kväll när de små sover och det är lungt och tyst. Fast jag har tjuvstartat och testat en gång renda. Ja, jag lär mig väl med tiden alla funktioner som finns.

Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.