Så goda & härliga nyheter!

Har precis pratat med Eva i telefonen och hon berättade en så härlig nyhet att mitt hjärta hoppade över ett slag av lycka!

Vår kära gemensamma väns dotter har ju haft det väldigt tufft de två senaste åren och nu känns det som om lyckan har kommit tillbaks. Sagas cancer har försvunnit och vad jag förstod så har de inte funnit några mer spår. Detta gjorde mig så lättad och glad och jag önskar verkligen att hela familjen Pettersson kommer att få vara friska många år fram över.

alt

Längtar tills Carina och jag ses på vår gemensamma resa till Cypern som faktiskt börja närma sig nu. Nu är det mindre än en månad kvar och jag glädjer mig så oerhört mycket till den här resan. Ja ska krama om Carina när vi ses och ta väl hand om henne efter denna tuffa tid hon har haft som mor. Kan inte ens sätta mig in i hennes värld med att behövt vara med om att ens barn har varit så sjuk.

Så den här soliga dagen kunde ju inte avslutats bättre med denna positiva glada nyhet!

Bamse kramar till familjen Pettersson från hela familjen Jonsson på Ekhagen!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.