Så här vart kvällen…

 

Ja då sitter jag här i soffan och små tittar lite på CSI och i pauserna springer jag runt som en vettvilling och packar inför i morgon. Det är ju jätte svårt att packa för en natt och jag har inte en aning om det kommer att bli för varmt för barnen i långbyxor hela helgen. Har ju svårt att tro idag att det kommer att vara kort byxe väder.
 
En bil full av packning för en natt, det är helt otroligt och vi är bara fyra personer. Tur att vi har en stor kombi bil, det jag undrar är hur fullt det kommer att vara när viska på riktig camping i sommar???
 
Thomas har varit ute och fin åkt med sin mc idag och jag tror att han gillar den mer och mer för varje gång. Det är ju lite skillnad på den gamle som sagt var. Fick även veta att Stefan sålt sin mc med och är endast bilburen nu då. Han får väl låna Thomas om han börjar få abstinens.
 
Thomas ska inviga min sovsäck i helgen och barnen sina. Jag får ta med mig ett vanligt täcke, vi fann inte den ena sovsäcken men mig gör det inte för vanligt täcke är bäst så är det bara.
 
Jag har en strimma hopp om lite, lite sol i morgon för det börjar allt klarna upp.
 
Nu har det varit en lång, lång paus i bregottfabriken, det ringde på telefonen och jag blev sittande länge. En kär gammal vän från Göteborg ringde så det är lätt att bli sittande när man verken ses eller hörs så ofta. Sen hade jag lite kvar med packningen och jag får göra resten i morgon för nu orkar jag inte mer. Klockan bara tickar på och jag fattar inte vart kvällen tog vägen.
 
Det är mer natt än kväll nu, Thomas ligger i sängen och tittar på tv och jag sitter bredvid och bloggar. Klockan närmar sig halv tolv och jag ska snart lägga huvudet på kudden, öron propparna ska stoppas i och täcket över huvudet… Ja sen är det bar att drömma vidare.
På söndag så ska vi troligen åka upp till Skänninge och träffa svär päronen, bröderna och svägerskorna. Det ser jag fram mot, hoppas det blir av. Gunnel har varit lite krass men är på bättringsvägar, hoppas att det är över tills på söndag.
 
 Det blir en hel del resande med bil i helgen och det är ju den värsta helgen i trafiken midsommar sägs det ju. Det blir att köra lugnt och hålla avstånd mellan bilarna, polisen skulle vara extra hårda med det i helgen.
 
Nej nu så börjar jag höra hur Thomas andas tyngre, undrar om han ska somna från tvn eller om det är mitt knapprande som gör han trött?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.