Så härligt!

alt

Det var helt underbart att gå på promenad idag. Solen sken och man fick kisa med ögonen. Det är alltid spännande att gå på promenad för man vet aldrig vad som händer. Idag mötte vi mongolojd killen och fick oss en skopa.

Vi gick där i dalen Liam, Noel, Knut och jag. Jag ser att den konstige mongot går längre bort och jag vet att han kan låta lite konstig och gapa rätt vad det är. Han brukar gå runt här på Ekhagen ser han rätt så ofta.

Men idag fick han värsta utbrottet och började svära och leva att jag skulle koppla hunden och barnen skulle passa sig. Hunden kunde bitas och gud vet vad. Liam och Noel blev helt förskräckta, men jag talade om högt och tydligt för dem att det är ingen snäll farbror som går där. Sen röt jag tillbaks att hunden faktiskt är kopplad så han kan hålla tyst och frösvinna.

Blir så trött ibland på dessa idioter, det har till och med stått om mongot i tidningen att han är arg och går och ryter åt folk… Men i alla fall så vi fortsatte vår lilla soliga promenicks och mongot sprang iväg. SKÖNT!!!

Mongot från kongot!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.