Så in i norden…

 

Idag har det nog inte varit ett enda litet uppehåll alls från regnet. Tur är väl att Susanne och barnen är i Jönköping och roar sig så de kan roa sig med oss. Idag har vi åter igen umgåtts och dagen har varit en innnesittardag med undantag från lite inköp på Willy Wonka och Ikea.
Ja, jag tog mig en tur ut till soprummet då de satans små äckliga flugor börja bygga bo i frukt och annat mögg som de hittar här hemma. Tycker jag sprutar och diskar det första det blir något men visst tusan så är det en liten fluga där rätt vad det är. Idag så hade de beslagtagit saftkannan som stod framme kanske i 37 minuter, så vidrigt äckligt…
Liam och Noel är överförtjusta i Adam och Vincent och det är väl inte undra på. Två 11 åringar som har spring i benen och som kan spela spel på datorn. Isabella tar det lite mer med ro och har tittat på en film idag medans jag och Susanne mest har tillbringat våra rumpor på en stol i köket, precis så som man ska göra när man är ledig från jobbet.
I morgon är det bokat för att åka plocka de där förbenade vinbären, äntligen blir det av. Skit samma om det regnar nu ska vi ta de så inte småfåglarna vräker i sig mina fina vinbär och om de skulle ta de hoppas jag de jäst så in i norden…
Nu ska jag dra maken i byxfickan och slänga ner han i soffan så vi kan se en film, det är på tiden!
 I går kväll smidde jag tusen planer – i morse gjorde jag som vanligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.